Åpningsstider
Mandag - Fredag:

Kl. 07.30 - 15.30

 

 

Mosjøen

Kirkegata 22

8656 Mosjøen

Tlf.: 75 17 53 00

Epost: post@ronnes.no

 

Brønnøysund

Havnegata 32-36

8900 Brønnøysund

Tlf.: 75 00 91 50

Epost: stig@ronnes.no

 

 

Vi har produsert:

Bykart for Helgeland Reiseliv

 

Turistsesongen står for dør, og i den anledning har vi produsert bykart over Mo i Rana for Helgeland Reiseliv. Kartene har et hendig lommeformat samtidig som det innholder mye informasjon.

 

Da er det bare å håpe at finværet holder seg!

 

Dekorering av

Ferarri 308

 

Vi har dekorert en Ferrari 308 for Alcoa Mosjøen. Den ble kjørt av Arne Hjeltnes på Kjærstad Lufthavn i går i forbindelse med innspilling av TV2-programmet "Fly med oss", og at Alcoa leverer aluminium til Ferrari. Vi takker så mye for oppdraget!

 

Det er forøvrig akkurat samme modell som Tom Selleck kjørte i TV-serien "Magnum P.I."

Se video fra kjøreturen i går.

Ferdigdekorert bil for

Seløy Kystferie

 

Vi er stolte over å vise frem den ferdigdekorert bilen til Seløy Kystferie! Med en rullende reklameplakat som denne får Seløy Kystferie vist frem sine aktiviteter på en godt synlig måte.

 

Ønsker du også en rullende reklameplakat?

 

Påskehilsen

Fra Prinfo Rønnes

 

Profilering av

KM i Mosjøen

 

I helgen arrangerte Mosjøen IL, Kjærstad IL og Halsøy IL Kretsmesterskap på Sjåmoen. I den anledning levert vi profilering i form av skilt, bannere, løypekart og parkeringsbilletter.

 

Vi har fått egen

Monteringshall

 

Monteringshallen vår er ferdigbygd og klar til bruk. Nå kan vi designe, produsere og montere bildekor/skilting under samme tak. Det er praktisk både for oss og for deg som kunde.

 

Steikhuse har fått ny

Gatebukk

Vi har levert gatebukk med logo og plakat til Steikhuse I Mosjøen. Med en gatebukk er det enklere å fange oppmerksomheten til kundene. Ring oss, så ordner vi en til deg også!

Byens beste

Plotter!

 

 

Med byens beste plotter kan vi produsere uovertruffen trykkvalitet i både store og små formater.

Bildekor

Dekor for Helgeland bilberging!

 

 

 

Vi har dekorert en bergingsbil for Helgeland Bilberging. Vi takker for jobben!

 

Firmabiler observeres av mange i løpet av en uke. Det er derfor en god plattform for å synliggjøre din bedrift eller reklamere for dine produkter/tjenester. Vi har erfaring med alt fra helfoliering til mindre dekoreringsjobber.

 

Folien kommer i alle former og farger, noe som gir deg mange muligheter til å skille deg ut fra mengden. Det finnes blant annet refleksfolie, enveisfolie, speilfolie m.m. Vil du vite mer ringer du oss og spør etter Jørn!

 

Neste års kalendre

Her er noen av kalendrene vi har produsert i år!

 

Hvert år produserer vi en rekke kalendre. På dette bildet ser du Historisk kalender, Mosjøkalenderen, Slåttøy, Sør Helgeland vaktselskap AS og Vevelstad kalender. Noen av disse selges i butikkene, mens andre velger å gi kalender til kundene sine. Hva er vel bedre enn å henge på veggen til kundenen sine hele året, ikke så lett å bli bortglemt da.
<< Forrige 11-20 av 70 Neste >>
Prinfo Rønnes Trykk trykkeri brosjyre plakater bøker årbok profilering brevark konvolutter visittkort kundeavis avis profilering skilt bildekor banner rollup trykk kontortrykksaker
reklame design layout tekst foto distribusjon prinfo trykksaker Mosjøen Mo i Rana Sandnessjøen Brønnøysund Helgeland Nordland